Браво.Просто сте невероятни.Явно едно 95% от вас не са се качвали в БМВ пък за каране да не говорим.Значи ако БМВ Е34 525TDS е тромаво то тогава за АЛФА 164 кво трябва да кажем.2.5TDS пукал глави и не знам какво си.Смях в залата.Че то по здрав и по хубав двигател от тоя клас през 90-те ако е правен някои да ми каже защото аз не се сещам.2 цилиндъра повече.18 коня повече.Теглото почти едно и също.Друго какво да изброявам.Задно срещу тежка кола с предно.А прочетох и едно друго сравение да се прави.Шест цилиндров бензинов на АЛФА срещу щест цилиндров на БМВ.Демек АЛФА 164 3.0 V6 срещу БМВ Е34 535.Карал съм ги и двете.164-ката върви страшно много.Наистина е невероятна.Като бях в USA брат ми имаше такава и я съдирахме от вървеш.Карали сме я с 245 повече не искаше.А за бавареца просто нямам думи.260 с махнат ограничител разбира се.211 коня постоянно на разположение.Иначе сега да не почне някои да ми се кара че фала БМВ и не знам кво е АЛФА защото в моето семеиство е имало и чисто нови от тая марка.Аз имам БМВ сега си купих и АЛФА.Само чакам да видя кога някои ще се изцепи " еи вчера с моита 1.6 Т.С. бих едно БМВ 325 бензин ама направо го смачках"Не се заяждам с никои както казах и аз сум от отбора ама малко уважение към БМВ защото си е БМВ демек бога на дрифта или хулигана на путя
Известие
Collapse
No announcement yet.
От доста време споря с един от феновете на БМВ
Collapse
X
-
Не,че искам да се заяждам и аз като теб ама това с дрифта и хулигана на пътя е като тая работа с 1.6 "смачках 325
И как очакваш БМВ-ти 3500 кубика да не вдигне повече от Алфата 3000 кубика?Говориш и ти колкото да не заспиш....Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
Opel Astra J
ex:
Alfa Romeo 164 2.5TD
Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
Alfa Romeo 164 2.0T.S.
Comment
-
Първоначално публикувано от BOBBY PLEVENБраво.Просто сте невероятни.Явно едно 95% от вас не са се качвали в БМВ пък за каране да не говорим.Значи ако БМВ Е34 525TDS е тромаво то тогава за АЛФА 164 кво трябва да кажем.2.5TDS пукал глави и не знам какво си.Смях в залата.Че то по здрав и по хубав двигател от тоя клас през 90-те ако е правен някои да ми каже защото аз не се сещам.2 цилиндъра повече.18 коня повече.Теглото почти едно и също.Друго какво да изброявам.Задно срещу тежка кола с предно.А прочетох и едно друго сравение да се прави.Шест цилиндров бензинов на АЛФА срещу щест цилиндров на БМВ.Демек АЛФА 164 3.0 V6 срещу БМВ Е34 535.Карал съм ги и двете.164-ката върви страшно много.Наистина е невероятна.Като бях в USA брат ми имаше такава и я съдирахме от вървеш.Карали сме я с 245 повече не искаше.А за бавареца просто нямам думи.260 с махнат ограничител разбира се.211 коня постоянно на разположение.Иначе сега да не почне някои да ми се кара че фала БМВ и не знам кво е АЛФА защото в моето семеиство е имало и чисто нови от тая марка.Аз имам БМВ сега си купих и АЛФА.Само чакам да видя кога някои ще се изцепи " еи вчера с моита 1.6 Т.С. бих едно БМВ 325 бензин ама направо го смачках"Не се заяждам с никои както казах и аз сум от отбора ама малко уважение към БМВ защото си е БМВ демек бога на дрифта или хулигана на путя-Аз си мисля нещо, мисля си .
-А защо ?? Не мисли просто се наслаждавай !!!
Alfa Romeo-eдинственият начин да бъдеш различен !!!
Comment
-
Човека искаше сравнение между V6 на АЛФА и V6 на БМВ какъвто те никога не са произвеждали.Шестцилиндровите мотори на БМВ са само редови.Това мога да предложа.Ясно.Иначе има и 3000 кубика обаче тои е малко по нов и е V8 и е 220 коня.Тогава пак ще кажете че не честно затова избрах 3500 кубика шестцилиндров.А хулигана на пътя си е хулиган ама ако е над 320 разбира се.И аз съм съм съгласен че 316i 318i и 318is са много зле.BMW E36 328CI 04.1998 - 230 кончета, 6-степенна скоростна кутия от Е46 330 и шпер-диференциал
ALFA ROMEO 155 2.5TD 12.1995 - много скъпа вече тая нафта
BMW E36 320CI 02.1995 - абе става
Comment
-
Първоначално публикувано от BOBBY PLEVENЧовека искаше сравнение между V6 на АЛФА и V6 на БМВ какъвто те никога не са произвеждали.Шестцилиндровите мотори на БМВ са само редови.Това мога да предложа.Ясно.Иначе има и 3000 кубика обаче тои е малко по нов и е V8 и е 220 коня.Тогава пак ще кажете че не честно затова избрах 3500 кубика шестцилиндров.А хулигана на пътя си е хулиган ама ако е над 320 разбира се.И аз съм съм съгласен че 316i 318i и 318is са много зле.-Аз си мисля нещо, мисля си .
-А защо ?? Не мисли просто се наслаждавай !!!
Alfa Romeo-eдинственият начин да бъдеш различен !!!
Comment
-
Не е много коректно да се сравняват 4 цил. английски мотор от края на `70 и немсики мотор 6 цил. с електр. упр. от средата на `90 г. Инженерите от Алфа винаги са конструирали БЕНЗИНОВИ мотори. Това с дизела си е чиста проба компромис, следствие на енергийните кризи през `70 на ХХ век. Едва съвременните двигатели Common-Rail са за пред хората. Те си имат други кусури - но това е една друга тема. И второ, също не намирам за правилно да се сравнява работата на 4 и 6 цилиндъра. По принцип 6 цил. винаги са за предпочитане.
Това беше моето скромно мнение
Comment
-
И аз не съм казал че е приемливо.Просто изчетох цялата тема и се изнервих.Аз съм реалист по принцип.И чета как по тежка кола с по малък мотор едва ли не издухвала другата която е с по голям мотор и така нататък.Тука всеки фали това дето му е фен и много малко са хората които гледат реално на нещата.Аз може да сум си фен на моита марка но винаги съм гледал реално на нещата.Смятам че вупроса е решенBMW E36 328CI 04.1998 - 230 кончета, 6-степенна скоростна кутия от Е46 330 и шпер-диференциал
Comment
-
ми аз като гледам какви тараляснице си ги наредил отдолу във подписа си много ясно нали няма нищо по хубаво от немското хаиде и една алфичка си сложил за красота там извиняваи бре то само VW няма смисъл да спорите със тоя всезнаикоАлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162
Comment
-
Все си мисля, че тия неща се решават на пистата а не с празни приказки.
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
За такива имах възможност такива си купувах.Иначе уважавам и други марки.BMW ALFA ROMEO HONDA TOYOTA VW AUDI.Никога не съм пристрастен само на даржавата в която се произвеждат колите.Ако една кола е хубава няма значение каде се произвежда.Доста коли съм карал от едни съм доволен от други не някои ги намразих.VW-тата от 1998 до сега са пълен боклук.MERCEDES-BENZ и OPEL ги мраза в червата си.А кво искаше с да кажеш с това всезнаико не можах да разбера ама здраве да е.BMW E36 328CI 04.1998 - 230 кончета, 6-степенна скоростна кутия от Е46 330 и шпер-диференциал
Comment
-
Първоначално публикувано от BOBBY PLEVENЗа такива имах възможност такива си купувах.Иначе уважавам и други марки.BMW ALFA ROMEO HONDA TOYOTA VW AUDI.Никога не съм пристрастен само на даржавата в която се произвеждат колите.Ако една кола е хубава няма значение каде се произвежда.Доста коли съм карал от едни съм доволен от други не някои ги намразих.VW-тата от 1998 до сега са пълен боклук.MERCEDES-BENZ и OPEL ги мраза в червата си.А кво искаше с да кажеш с това всезнаико не можах да разбера ама здраве да е.155 1.8 8v TS & FZR 600
Comment
-
Първоначално публикувано от hsrПървоначално публикувано от BOBBY PLEVENЗа такива имах възможност такива си купувах.Иначе уважавам и други марки.BMW ALFA ROMEO HONDA TOYOTA VW AUDI.Никога не съм пристрастен само на даржавата в която се произвеждат колите.Ако една кола е хубава няма значение каде се произвежда.Доста коли съм карал от едни съм доволен от други не някои ги намразих.VW-тата от 1998 до сега са пълен боклук.MERCEDES-BENZ и OPEL ги мраза в червата си.А кво искаше с да кажеш с това всезнаико не можах да разбера ама здраве да е.http://www.vwclub-bg.org/
Comment
-
Първоначално публикувано от spe4elistПървоначално публикувано от hsrПървоначално публикувано от BOBBY PLEVENЗа такива имах възможност такива си купувах.Иначе уважавам и други марки.BMW ALFA ROMEO HONDA TOYOTA VW AUDI.Никога не съм пристрастен само на даржавата в която се произвеждат колите.Ако една кола е хубава няма значение каде се произвежда.Доста коли съм карал от едни съм доволен от други не някои ги намразих.VW-тата от 1998 до сега са пълен боклук.MERCEDES-BENZ и OPEL ги мраза в червата си.А кво искаше с да кажеш с това всезнаико не можах да разбера ама здраве да е.http://www.vwclub-bg.org/
155 1.8 8v TS & FZR 600
Comment
-
Виждам, че не разбираш...та да ти кажа
Просто си идете във Фау-ве форума и разправяйте там колко велики коли са немските машини.
Ще ви потупат по рамото.
Тук можем също да ви потупаме по рамото, но от съжаление след дръпката на пистата
Ако имате някакви съмнения, душевни дерзания и желание за доказване идвате в София, отива се на писта и се пускат колите.
Да видим на кой ще му стиска.М?
== Lancia Delta == 1.6 ІІ i.e. - тоталка
== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
Comment
-
Първоначално публикувано от СлавВиждам, че не разбираш...та да ти кажа
Просто си идете във Фау-ве форума и разправяйте там колко велики коли са немските машини.
Ще ви потупат по рамото.
Тук можем също да ви потупаме по рамото, но от съжаление след дръпката на пистата
Ако имате някакви съмнения, душевни дерзания и желание за доказване идвате в София, отива се на писта и се пускат колите.
Да видим на кой ще му стиска.М?Просто за разлика от някои хора не показвам пристрастие КЪМ НИТО ЕДНА КОНКРЕТНА МАРКА. VW нямам и не съм имал,за в бъдеще-може би
В момента имам Алфа и затова съм в този форум,като си купя VW ще се регистрирам и там .
155 1.8 8v TS & FZR 600
Comment
Comment